El nom i el disseny

Bé, la veritat es que no he tingut massa complicació per crear aquest lloc, a part del temps a dedicar m'entres encara treballo. L'he anat rumiant tenint en compte molts aspectes com la originalitat, la senzillesa i l'impacte, sent sempre molt proper. Fàcil no es, però si engrescador, una bona balança per anar fent.
M'ha agrada't molt fer-l'ho, serà per això que crec no m'ha sigut complicat.

El primer va ser triar nom, i tot i no tenir clar que fer, cada dia va anar calant mes en mi el de "Gotetes de sucre" i direu, per??? senzill. Ja comença a ser tradició en mi la relació amb les gotetes, en aquest cas amb toc dolç. De fa uns anys que estic lligada a la xarxa amb al nom "aguaclara / aiguaclara", ara bé, la gran relació amb el nom d'aquest projecte es el "nom" que va rebre el meu projecte maternal "La meva gota d'aigua" doncs vaig crear un bloc amb aquest nom al saber que estava embarassada.

Com veureu, aquest nom te una gran historia darrere i un gran significat per mi.

I el segon va ser crear aquest bloc. Es molt personal, amb colors, com a mi m'agrada i entre ells, no podia faltar el verd. Tot, tot, l'he fet jo, llevat del format, que es en plataforma blogger, però la resta, tant disseny com imatges, tot a sigut creació meva, amb paciència, amb el Photoshop, modificant les entrenyes i calibrant al meu gust fins quedar com ha quedat.

Espero us agradi tant com a mi.


Cap comentari :

Comenta l'article: