divendres, 27 de setembre de 2013

Faré i decoraré pastissos, magdalenes i galetes?

Aquesta publicació la vaig escriure un dia (el exposat) el qual necessitava plasmar el que sentia. Llavors encara no havia començat a fer el bloc ni tenia nom, de fet, es podria dir que va ser el primer que vaig fer per començar aquest projecte.

Gotetes línea text

Doncs estic pensant en això si, donat que la empresa familiar la qual porto juntament amb el meu germà està preparant el seu adéu, el meu lloc de treball també dirà el seu adéu i no paro de pensar que faré… i sobre tot penso en una cosa que poder puc assolir bé, la creació i decoració de pastissos, el que es coneix com “Pastissos fondant”, així com magdalenes (cupcackes) i galetes.

La veritat es que m'entusiasma la idea, m’atrau molt aquest mon, la creativitat va amb mi i només de pensar que pugui ser realitat ja m’empeny, que pugui fer una cosa que m’agrada molt i que ens pugui donar de “menjar” a mi i al meu fill...

Estaré somiant?, si, sense cap dubte, però poder surt bé no? per què no… fa por, clar, de no fer-ho bé o simplement que no surti bé, però per altre banda sento que no puc aturar-me… tant, que estic pensant noms per aquest projecte:

  1. Decorant dolçament
  2. Dolça decoració
  3. Creació i decoració de pastissos
  4. Creant vides dolces
  5. Una vida dolça
  6. Decorant vides dolces
  7. Dolçament
  8. Bell i dolç
  9. Gotetes de sucre
  10. Aigua dolça

Probablement necessitaré temps i em costarà, sobre tot per treure un sou i això es el que mes por em fa, però intentaré compaginar-ho amb una altre feina, si es que surt re, que no les tinc totes, tal com està la cosa i.. torno a pensar en fer pastissos, poder es el que tinc mes al abast o això em penso… es un mar de dubtes, doncs es fotut no tenir feina i mes, sense subsidi que valgui.

Es el peix que es mossega la cua, el cas es fer alguna cosa i no esperar que les oportunitats caiguin del cel. M’entres vagui enviant o donant currículums, aniré fent pastissos. Faré força per tirar-ho endavant?, estic molt cansada ja i mes quant veig encara que em trobo perduda, doncs tampoc conec gaire del tema, només lo bàsic. No se qui tastarà les meves “proves”, no se com aniré organitzant les passes a fer, però una cosa si tinc clara, no deixaré de fer-les.

De moment, el que puc fer es nom identificatiu i lloc web per promocionar-me. Això sol ja m’ha donat una miqueta de feina i un pas fet es tenir un peu dins. Després proveir-me de material molt bàsic i anar fent, agafant experiència i promocionar-me  a la meva zona.

P.D.: Rellegint els noms, crec que m’agrada el 4 i ara he pensat en el 8… …, crec que Bell i dolç serà el nom??? … … no, no, no, serà “Gotetes de sucre”, si si, decidit!

Diu molt de mi aquest nom i en definitiva, de tot plegat.

Signatura 2

Cap comentari :

Comenta l'article: