dilluns, 30 de desembre del 2013

Primer pastís: Tigger

Doncs sí, tot i que es el segon, es podria dir que es el primer que puc publicar sense patir per els comentaris.

És de bescuit de xocolata de 18 cm farcit de ganaché de xocolata i porta 11 magdalenes amb frosting de vainilla i decorat amb el personatge de Tigger, amic de Winnie the Pooh.

2013-12-24-1933
2013-12-24-1932
He de perfeccionar, que fer això no es fàcil… hi ha un munt d’hores darrera d’aquesta creació, però em sento satisfeta del meu primer pastís.

No se qui se’l menjarà, de moment el tinc exposat al aparador de la única botiga que tinc apunt de tancar (la resta ja estan tancades),. Diguem que està agafant lloc, no per quedar-se, malauradament, però si prenent un racó del poble, i sobre tot visualització.

En properes creacions espero ser millor, doncs cada dia aprenc coses noves, millora en tècniques i això es nota en el treball, sobre tot en tenir seguretat de que ho estic fent bé.

Ah, i intentaré fer millors fotos, he de trobar lloc ideal per fer-les, no tots els llocs son bons, i com tot requereix temps… però com m’agrada molt fer fotos i de qualitat, tot es resumeix en que m’agrada el disseny i no dubteu en que m’esforçaré.

Fins aviat!

.

1 comentari :